22.12.2018 — 11:13

Представлено новопризначеного керівника апарату обласної державної адміністрації

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий офіційно представив колективу новопризначеного керівника апарату облдержадміністрації – Оксану Самолюк, яка з 22 грудня 2018 року офіційно призначена на посаду.

Вадим Миколайович привітав Оксану Миколаївну з призначенням та побажав їй трудової наснаги та плідної роботи на благо розвитку Хмельниччини.

В свою чергу, Оксана Самолюк висловила Вадиму Лозовому та його заступникам слова вдячності за ту підтримку, яка супроводжувала її повсякчас під час роботи радником голови адміністрації. Також посадовець закликала колектив апарату адміністрації до тісної, плідної співпраці, адже, за її словами, тільки працюючи в одній дружній команді, можна досягти найкращих результатів роботи і зробити так, щоб Хмельниччина була прикладом доброї та злагодженої роботи для інших областей.

«Маю намір поспілкуватися особисто з кожним працівником апарату адміністрації та почути його власне бачення роботи у нашій дружній команді. Уважно вислухаю усі побажання та зауваження, що стосуються роботи, та надалі буду враховувати думку кожного члена колективу», – зазначила посадовець.