26.12.2018 — 11:48

Ключі від власних осель отримали діти-сироти

22 грудня в стінах адмінбудинку Красилівської райдержадміністрації відбулась дуже приємна та зворушлива подія – вручення ключів від власних осель дітям – сиротам. Завітав на захід голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, який і вручив ключі  від квартир та дитячого будинку сімейного типу.

“Діти — найголовніший скарб нашого суспільства. Саме поєднання зусиль із розбудови нашої нації, підтримки дітей-сиріт – це відповідальна позиція Президента України Петра Порошенка. Відтак, завдячуючи ініціативі Президента України сьогодні ми маємо унікальну можливість, отримати з державного бюджету України 2 млн 590 тисяч 487 гривень, в рамках регіональної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2016-2018 роки. Сподіваюся на те, що з придбанням житла діти, на долю яких випало чимало випробувань, будуть впевненіше почувати себе та будувати плани на майбутнє. Нехай у ваших нових оселях панує злагода, добробут, щастя та сімейний затишок”, – сказав очільник області.

В рамках регіональної Програми було придбано 2 двокімнатних, 1 однокімнатну  квартири, 1 будинок для облаштування дитячого будинку сімейного типу.

Тож напередодні новорічних та різдвяних свят, дорогі діти, прийміть найкращі побажання. Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям. Бажаємо Вам миру, добра, любові, сімейного затишку. Нехай ангели-охоронці оберігають Вас від усіх бід та негараздів!