08.01.2019 — 15:30

Всеукраїнська премія «Диво-Дитина 2019»

У травні 2019 року Всеукраїнська премія «Диво-Дитина» 11-й рік поспіль буде нагороджувати найталановитіших дітей нашої країни. За цей час зазначена премія стала найбільш очікуваною подією для дітей України і щороку визначає найобдарованіших представників підростаючого покоління, надаючи їм звання «Дитина року».

Основна мета Премії – пошук, відбір, вшанування та нагородження грошовими преміями найталановитіших та найобдарованіших дітей України.

Премія вручається на основі експертної оцінки та за встановленими номінаціями дітям, які мають досягнення у науці, спорті, мистецтві; унікальні розумові або фізичні здібності; дітям-рятівникам.

Номінації премії: «Найрозумніша дитина», «Найтворча дитина», «Найспортивніша дитина», «Найгероїчніша дитина».

Кожен рік участь у премії беруть близько 3000 талановитих та обдарованих дітей з усіх областей України.

Подробиці на сайті: www.divo-dutuna.com

На фоні всіх політичних та економічних криз завжди є те, що залишається важливим для кожного з нас. Це – наші діти.

Щорічно Премія «Диво-Дитина» проходила за підтримки Кабінету Міністрів України, Київської міської державної адміністрації, Міністерства культури України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства соціальної політики України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державного комітету телебачення і радіомовлення України та обласних державних адміністрацій.