15.01.2019 — 11:14

Хмельницькі гвардійці провели агітацію для школярів

На Хмельниччині, військовослужбовці військової частини 3053 спільно з представником Національної академії Національної гвардії України підполковником Полтавським Е.М. та курсантами академії провели агітаційні роботи.

Агітація спрямована на вступ до Національної академії Національної гвардії України та на військову службу за контрактом для школярів підшефної середньої загально – освітньої школи №29.

Основною метою проведення заходу було роз’яснення майбутнім захисникам України, які важливі завдання виконує Національна гвардія, роль та місце, перспективи розвитку військового формування в суспільстві та державі, а також ситуація, яка склалася в Україні на даний момент.

На початку заходу продемонстровано агітаційний фільм про діяльність Національної гвардії з виступом лейтенанта Кушніра О.В.

В ході проведення агітаційних робіт, курсанти Національної гвардії України, розповіли школярам про переваги навчання та військової служби за контрактом. Своїм багатим досвідом поділився представник Національної академії Національної гвардії України підполковник Полтавський Е.М. У своєму виступі він наголосив, що від кожного з нас залежить майбутнє нашої молодої Незалежної держави і тільки разом ми зможемо перемогти всі труднощі, подолати всіх внутрішніх та зовнішніх ворогів.

На завершення, викладачі щиро подякували військовослужбовцям за проведений захід, а школярі цікавились проходженням служби у лавах Національної гвардії України.

 

автор статті: лейтенант Ярослав Бігус

фото: лейтенант Олег Кушнір.