24.01.2019 — 13:41

У Хмельницькому обласному центрі зайнятості підвели підсумки роботи у 2018 році

Сьогодні, на базі Хмельницький обласний центр зайнятості (ОЦЗ) проходить підсумкова нарада з елементами навчання обласної служби зайнятості за участю керівного складу міської, міськрайонних та районних філій Хмельницького обласного центру зайнятості та Кам’янець-Подільського та Хмельницького міських центрів зайнятості.

Участь у нараді взяла заступник голови облдержадміністрації Світлана Павлишина. Звертаючись до присутніх у залі,  Світлана Андріївна відзначила важливу роль служби в забезпеченні економічного розвитку області, адже саме Служба зайнятості володіє тими інструментами, що дозволять підприємствам області знайти потрібних їм кваліфікованих працівників, а отже, дозволять ефективно вести їх господарську діяльність. З іншого боку, спеціалісти ОЦЗ допомагають знайти робочі місця, а іноді й обрати інший шлях професійного розвитку тим мешканцям області, які цього потребують.

“Служба зайнятості – команда, яка вміє працювати разом. Зараз відбуваються реформування усіх галузей господарства, впровадження новітніх технологій, розвиток нових підприємств, а це означає, що створюються нові робочі місця, та виникає потреба у спеціалістах та кваліфікованих працівниках. Як свідчать результати роботи служби у 2018 році,  ваша праця, професіоналізм, підхід до людей є прикладом гарної співпраці, як з клієнтами служби зайнятості так і з роботодавцями, соціальними партнерами», – зазначила посадовець.

У продовження роботи, Сергій Черешня підсумував роботу Хмельницької обласної служби зайнятості за 2018 рік та визначив пріоритетні завдання у 2019 році.  За результатами найкращим колективом обласної служби зайнятості у 2018 році стала Кам’янець-Подільська районна філія Хмельницького ОЦЗ.

За інформацією Хмельницького обласного центру зайнятості