28.01.2019 — 14:45

Ігор Жданов вручив відзнаку “Молодіжна столиця” Кам’янцю-Подільському

28 січня під час Кам’янець-Подільського форуму молодіжних проектів “Ініціатива’19” Міністр молоді та спорту Ігор Жданов урочисто вручив відзнаку “Молодіжна столиця” міському голові Михайлу Сімашкевичу.

“Дуже приємно бачити аудиторію, у якої горять очі, яка хоче змін на краще”, – звернувся до учасників форуму Міністр.

Ігор Жданов розповів про створення конкурсу “Молодіжна столиця України” та принагідно подякував за ініціативу Українському інституту міжнародної політики та Національній молодіжній раді України.

За словами Міністра, Наглядова рада конкурсу прийняла до розгляду 41 заявку. Серед десяти міст-фіналістів переможцем став Кам’янець-Подільський. Посадовець висловив переконання, що з кожним роком переможці ставатимуть все сильнішими, втілюватимуть креативніші та корисніші для молоді ініціативи.

Ігор Жданов звернув увагу і на участь у загальноєвропейському конкурсі “Молодіжна столиця Європи”, заявку на який вже подало місто Львів.

Побажавши успіху Кам’янцю-Подільському, Міністр наголосив: “Ми – єдина країна. Ми – Україна”.

Під час форуму посадовець поспілкувався з молоддю. Окрім іншого, йшлося про мобільність молоді, участь у процесах прийняття рішень. Ігор Жданов вкотре наголосив на відкритості Міністерства та зацікавленості у співпраці із молодіжними громадськими організаціями.