07.02.2019 — 11:57

Хмельничани серед кращих

Нещодавно у м. Києві відбувся III Всеукраїнський фестиваль-конкурс із спортивних бальних танців «Кубок України – етап Кубку світу – 2019». Захід проводився з метою розвитку та популяризації спортивних танців серед дітей та молоді, залучення їх до занять фізичною культурою і спортом. На паркеті змагалися колективи з різних міст України, учасники фестивалю-конкурсу  намагалися перевершити один одного у фантастичних танцювальних постановках.

За сприяння Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Хмельниччину представляли вихованці Зразкового художнього колективу ансамблю бального танцю «Едельвейс» технологічного багатопрофільного ліцею ім. Артема Мазура міста Хмельницького (керівники Ірина Вишневська та Майя Мацібора).

Пара у складі ШЕРЕМЕТИ Олени та МАЦІБОРИ В’ячеслава отримала диплом ІІ ступеня в категорії хобі ST.

Також у фестивалі-конкурсі взяли участь вихованці ансамблю бального танцю «Viva dance» Будинку дитячої та юнацької творчості Волочиської міської об’єднаної територіальної громади (керівник Юлія Ковтун), отримавши дипломи золотого, срібного та бронзового фіналу. Пара у складі ШЕВЧУК Марини та СОЛЬСЬКОГО Дмитра здобули диплом ІІ ступеня в категорії Юніори 1+2 Школа W-C-J.

Ансамбль  спортивного бального танцю «Грація» Славутського будинку дитячої творчості (керівник Лариса Музиченко) нагороджений 4 дипломами І ступеня та 1-ІІ.

Пишаємося успіхами наших вихованців! Зичимо їм творчих успіхів та ще вищих перемог.