12.05.2016 — 18:04

Робоча група з питань функціонування мережі закладів професійно-технічної освіти області провела чергове засідання

Сьогодні під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Кальніченка відбулося чергове засідання Робочої групи з питань вивчення функціонування мережі закладів професійно-технічної освіти області та здійснення заходів її модернізації.

На попередньому засіданні 10 березня поточного року було затверджено заходи щодо розвитку мережі професійно-технічних (професійних) навчальних закладів області та окреслено План розвитку професійно-технічної освіти регіону на 2016-2018 роки з урахуванням необхідності модернізації мережі професійно-технічних навчальних закладів, їх укрупнення, здійснення підготовки та перепідготовки робітничих кадрів відповідно до потреб регіону.

Кальніченко 003

Відповідно, протягом березня Робочою групою здійснено виїзди в навчальні заклади з метою вивчення їх подальшого функціонування та прийнято відповідні рішення. Зокрема, на сьогоднішньому засідання прийнято до виконання План заходів щодо модернізації навчальних закладів та вирішено провести балансові комісії професійно-технічних навчальних закладів області.

На наступному засіданні, яке заплановано провести в кінці травня, заплановано обговорити пропозиції регіонального замовлення для підготовки робітничих кадрів професійно-технічних – навчальних закладів.

Кальніченко 001