14.02.2019 — 11:51

Навчаємо техніці пошуку роботи

Однією з форм працевлаштування громадян у Хмельницькій обласній службі зайнятості є проведення профорієнтаційних семінарів  та тренінгів.

Перш, ніж розпочати пошук роботи, важливо прийняти конкретне рішення щодо роботи, яка вам потрібна, і реально оцінити – наскільки ви відповідаєте необхідним вимогам. Адже, пошук та аналіз джерел вакансій – важлива складова техніки пошуку роботи.

Як це зробити – ви детально дізнаєтеся під час семінарів у будь-якому найближчому районному (міському) центрі зайнятості.

На семінарі «Техніка пошуку роботи. Використання джерел інформації про вакансії» вас ознайомлять з особливостями опрацювання вакансій, їх перевагами та недоліками,  можливостями інтернет-ресурсів для пошуку інформації про вакансії та новим видом зайнятості – «freelance (фрілансом)». Вам розкажуть про найпопулярніші сайти з пошуку роботи, де ви можете знайти вакансії та розміщувати своє резюме і навчать ними користуватися.

А тим, хто самостійно хоче опанувати секрети вдалого пошуку роботи, допоможе онлайн – платформа Prometheus https://prometheus.org.ua/, курс «Як знайти роботу своєї мрії».

Зазначимо, що минулого року більше 25 тис.осіб взяли участь у подібних семінарах.

 

 Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ