20.02.2019 — 16:15

Зберігаємо минуле, творимо сучасне заради майбутнього – відділи ДРАЦС святкують 100-річчя

Цьогоріч відділам ДРАЦС виповнюється 100 років. З нагоди цієї особливої дати в облдержадміністрації відбулося урочисте зібрання. У залі зібралися працівники відділів з усієї області. Привітати їх прийшли заступник голови облдержадміністрації Світлана Павлишина, голова обласної ради Михайло Загородний, секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак, начальник ГТУЮ у Хмельницькій області Віктор Худняк.

Розпочинаючи захід, Віктор Худняк зазначив, що робота працівників ДРАЦСу є дуже важливою, адже вони ділять з нашими громадянами визначні миттєвості. Посадовець подякував усім за їх професіоналізм, високу продуктивність праці та нагородив кращих фахівців та ветеранів грамотами, подяками та цінними подарунками.

З вітальним словом до усіх присутніх звернулись також Світлана Павлишина, яка відмітила, що працівники даної галузі щодня у своїй повсякденній роботі переживають разом з  жителями області їхні емоції, важливі, а часом і сумні події. “У своїй роботі ви не тільки юристи, а й психологи, які повинні вміти вислухати, поспівчувати і допомогти. Тому бажаю вам творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів, терпіння і більше приємних приводів для звернень”, – додала Світлана Андріївна

Крім того, відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації Вадима  Лозового, за значний особистий внесок у роботу органів державної реєстрації актів цивільного стану, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 100-річного ювілею з дня заснування перших органів державної реєстрації актів цивільного стану України нагороджено Почесною грамотою обласної державної адміністрації та подарунком:

ОНІСКОВЕЦЬ ВАЛЕНТИНУ СТЕПАНІВНУ – пенсіонера органів державної реєстрації актів цивільного стану

А також оголошується Подяка:

КАШТАН ЛІЛІЇ ІВАНІВНІ – начальнику Волочиського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області

Приємною несподіванкою та чудовим сюрпризом став виступ студентів та викладачів Хмельницького музичного училища ім. Заремби. Артисти подарували гостям незабутні враження та позитивну атмосферу.
Тож ще раз вітаємо усіх з нагоди прийдешнього свята, лише яскравих та щирих подій у вашому житті.