22.02.2019 — 15:27

Депутати обласної ради схвалили зміни до обласного бюджету на 2019 рік

Сьогодні голова облдержадміністрації Вадим Лозовий взяв участь у позачерговій двадцять четвертій сесії Хмельницької обласної ради. На порядку денному засідання – внесення змін до обласного бюджету.

Директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Сергій Пенюшкевич відповів на запитання депутатів обласної ради, які стосувалися необхідності дотримання фінансової дисципліни керівниками бюджетних установ за підвищення ефективності використання бюджетних призначень у поточному та наступних роках, збільшення обсягу фінансування на компенсацію навчання учасників антитерористичної операції у вищих навчальних закладах області.

Після виступу Сергія Адамовича, голова облдержадміністрації Вадим Лозовий звернувся до депутатського корпусу із закликом підтримати представлені зміни до бюджету. Він наголосив, що позитивне рішення дасть змогу вчасно розподілити кошти на об’єкти області, а отже якісно та у визначені терміни провести заплановані роботи.

За результатами голосування обласна рада підтримала рішення щодо схвалення змін до обласного бюджету на 2019 рік. Так, проголосували 62 депутати із 70 зареєстрованих у сесійній залі.