27.02.2019 — 13:36

Вадим Лозовий та Михайло Загородний з робочим візитом відвідали Чемеровеччину

26 лютого у ході робочого візиту на Чемеровеччину обласні керівники ознайомилися роботою низки важливих об’єктів краю.

Зокрема, посадовці побували у Чемеровецькому НВК №1 «ЗОШ І-ІІІ ступенів, ліцей та МНВК». Вони оглянули класні кімнати, спортивний зал, їдальню, поспілкувалися із педагогічним колективом. У цій школі протягом 2017-2018 років реалізовувався проект «Створення умов для надання високоякісних освітніх послуг через реалізацію проекту «Реконструкція та модернізація приміщень Чемеровецького навчально-виховного комлексу №1 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, ліцей та міжшкільний навчально-виробничий комбінат». Вартість проекту становить 9,3 млн. грн.

Далі посадовці побували на стадіоні «Товтри». Вони здійснили огляд території та поспілкувалися із керівництвом району щодо подальших планів по даному об’єкту. У 2018 році спільно з Державним фондом регіонального розвитку продовжувалася реалізація проекту реконструкції стадіону «Товтри» у Чемерівцях.

За 2 роки було освоєно 5 мільйонів 390 тис.грн. Протягом 2017 – 2018 років було проведено ряд робіт: встановлено дренажні системи, свердловина і насосна станція, влаштоване натуральне трав’яне покриття, встановлення трибун, огорожі та метало пластикових вікон та дверей. В жовтні футбольні команди району взяли участь у відкритті стадіону, і матчі проводилися уже на оновленому футбольному полі. У 2019 році на стадіон «Товтри» планується виділити орієнтовно таку ж саму суму коштів.

Також Вадим Лозовий, Михайло Загородний відвідали травматологічне відділення та реанімацію Чемеровецької ЦРЛ. Керівники Хмельниччини побували у корпусі, палатах і залах. Ознайомлення із оновленим травматологічним відділенням, відкриття якого відбулося у березні 2018 році залишило у Вадима Миколайовича позитивні враження.

Загалом вартість реалізації даного проекту становить майже 3,5 млн.грн. Були використані рівні частки з місцевого, обласного та державного бюджетів. Всі приміщення облаштовані згідно сучасних стандартів та укомплектовані згідно вимог надання медичної допомоги, облаштовано та оснащено два операційних блоки. Відділення забезпечене всім необхідним обладнанням та інструментами для надання медичної допомоги травматологічного профілю. В практику також запроваджено ендопротезування кульшових суглобів (зроблено понад 20 оперативних втручань).