16.05.2016 — 16:07

Волонтери Ізяславщини вкотре відвідали військовослужбовців у зоні АТО

З 10 по 13 травня волонтери Ізяславського району вирушили на схід України, щоб привітати із Великоднем та підтримати бойовий дух земляків, які перебувають в зоні АТО, подарувати їм частинку душевного тепла тих, заради кого вони воюють. Волонтерську групу очолив заступник голови районної державної адміністрації Володимир Левченко. За ці дні волонтери побували у військових підрозділах Збройних Сил України та Прикордонної служби України в населених пунктах Старобільськ, Старий Айдар, Новоайдарськ, Райгородка. Трьохізбєнка, Щастя, Славянськ Луганської та Донецької областей.

SAM_5120

На передову ізяславчани відвезли солодощі, паски та калачі, які зібрали під час провід у місті Ізяславі та селах району священнослужителі Української Православної Церкви Київського Патріархату. Підприємці району та небайдужі люди надали продукти харчування, пальне та інші речі. Також на схід були доправлені подарунки, обереги, писанки, малюнки, які виготовили та зібрали учнівські та педагогічні колективи закладів освіти Ізяславського району.

SAM_5221

Крім матеріальної допомоги, найщирішим подарунком від волонтерів Ізяславщини стали концертні виступи. Кожен виступ аматорів сцени Ізяслава був сприйнятий із великим захопленням та щирими оплесками. Волонтери Ізяславщини, спілкуючись з військовими, зробили усе можливе, аби вони, перебуваючи так далеко від рідних домівок, на рубежах захисту миру і спокою в нашій державі, відчули приємні миті родинного тепла і затишку.

З великою подякою учасники мистецького десанту прийняли Грамоту від ТВО командира військової частини – польова пошта В 4252 в ОТУ «Луганськ» полковника Дмитра Кривобока, в якій командування та особовий склад висловили слова щирої вдячності.

SAM_5164

Ізяславська районна державна адміністрація, Ізяславська районна рада, волонтери району висловлюють щиру подяку за надану допомогу в організації поїздки та зібрані подарунки усім, хто долучився до такої благородної справи, як допомога нашим захисникам Вітчизни. Також для організації поїздки було використано кошти зібрані під час святкового концерту до Дня перемоги у Другій світовій війні, який відбувся в районному Будинку культури.

За матеріалами Ізяславської райдержадміністрації

SAM_5242

SAM_5240