17.05.2016 — 10:14

Розпочався Чемпіонат області з футболу

1461594140_384002666 7 травня стартував Чемпіонат Хмельницької області з футболу сезону 2016 року серед команд Прем’єр-ліги, в якому беруть участь 11 команд з Волочиська, Старокостянтинова, Хмельницького, Дунаєвець, станції Дунаївці, Нетішина, Красилова, Кам’янець-Подільського, Городка та Старої Синяви.

Після двох турів лідирують команди ” Агробізнес” Волочиськ та “Случ” Красилів, які двічі перемогли своїх суперників. Стартові матчі виграли “Поділля” Хмельницький, “Случ” Старокостянтинів та “Дунаївці” Дунаївці. По одному очку у своєму активі мають “Громада” станція Дунаївці та “Фортеця” Кам’янець-Подільский, які після тривалої перерви знову виступають у найвищих обласних змаганнях.

Команди “ОТГ” Стара Синява, “Енергетик-Миклуш” Нетішин, ДЮСШ №1 Хмельницький та “Епіцентр-Вікторія” Городок свої матчі програли.

Змагання триватимуть до листопада 2016 року. За цей час команди двічі гратимуть одна з одною на своєму полі та на полі суперника. Усі команди-учасниці отримали подарунки м’ячі від Хмельницької обласної федерації футболу.

За підсумками змагань чемпіони та призери змагань будуть нагороджені кубками, медалями та грамотами. Індивідуальні призи отримають “Кращий гравець”, “Кращий бомбардир”, “Кращий воротар” та “Кращий тренер”.

За матеріалами управління молоді та спорту облдержадміністрації