05.03.2019 — 15:03

В. Лозовий: Все найдорожче і найкраще, що є у житті людини, пов’язане з Жінкою

Сьогодні в гуманітарно – педагогічній академії відбулися урочисті заходи з нагоди Міжнародного жіночого дня під назвою “Я просто жінка…..”. З вітальним словом до жінок Хмельниччини звернувся голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, який зауважив, що все найдорожче і найкраще, що є у житті людини, пов’язане з Жінкою.

«Проявляючи справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, своєю натхненною працею ви звеличуєте нашу рідну землю, примножуєте успіхи і досягнення нашого рідного краю та держави. Ми щиро захоплюємося вами, адже сьогодні ви берете активну участь у суспільному та політичному житті, займаєтесь наукою, досягаєте великих успіхів у спорті та бізнесі. Більше того – пліч-о-пліч з чоловіками ви захищаєте територіальну цілісність нашої країни, сприяєте зміцненню обороноздатності. Ви надихаєте на добрі справи і шляхетні вчинки», – сказав голова адміністрації.

Очільник області побажав присутнім щастя, радості, кохання,  здійснення мрій та бажань.

З нагоди урочистого зібрання Почесними грамотами обласної державної адміністрації та подарунками нагороджено:

ДУБИЦЬКУ Ніну Федорівну – керівника приватного підприємства “Гринчуцьке” та сільськогосподарського приватного підприємства “Фарна”

КОЗАКОВУ Наталію Вікторівну – професора кафедри педагогіки Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії

РАДУШИНСЬКУ Оксану Петрівну – журналістку, літераторку, редактора-ведучу радіопрограм комунального підприємства “Районна радіокомпанія Старокостянтинівської районної ради Хмельницької області”

РАЗУМОВУ  Валерію Анатоліївну – викладача, завідувача відділу “Фортепіано” Хмельницького музичного училища імені В.Заремби, заслуженого працівника культури України

ФЕДОРУК  Світлану Миколаївну – завідувача Другої Хмельницької державної нотаріальної контори

Гарного настрою усім присутнім додала концертна програма за участю студентів педакадемії.