06.03.2019 — 15:40

На Деражнянщині активно впроваджуються проекти Президента України та Уряду

Одним із приємних моментів став початок будівництва спортивного майданчика на території Деражнянської ЗОШ №1. До сьогоднішнього дня це єдина школа міста без спортивного комплексу на території школи, тому за ініціативи районного керівництва та підтримки голови облдержадміністрації Вадима Лозового проект будівництва спортивної споруди саме на території ЗОШ №1 було передано до ДФРР та затверджено.

Приємно, що міський голова також підтримав гарну справу на території міста спільно з депутатським корпусом і провели співфінансування проекту  в сумі 250 тисяч гривень.

Усього на спорудження спортивного майданчику виділено 1 млн. 499 тис. грн., з них: 749 тис. грн. ДФРР; 500 тис. грн.. кошти районного бюджету та 250 тис. грн.. кошти міського бюджету.

Роботи по спорудженню проводить організація «Поді Люкс» і на сьогодні вже є спланований майданчик для будівельних робіт, вивезено щебінь, проведено часткове трамбування та наразі проходить монтаж металоконструкцій. Тож, голова райдержадміністрації Андрій Зелінський спільно з директором школи Оксаною Косевич проінспектували хід будівельних робіт.

Приємно, що сьогодні влада країни переймається питаннями місцевого рівня і підтримує в першу чергу питання, що стосуються здоров’я нації, молодого покоління, адже якщо наші діти будуть займатись спортом, матимуть змогу зайняти свій вільний час на спортивних площинах, то наша країна матиме щасливе майбутнє.