13.03.2019 — 15:35

УВАГА! Департамент освіти і науки облдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Ізяславського навчального центру №31 та Шепетівського навчального центру № 98

З 14.03.2019 року Департамент освіти і науки облдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Ізяславського навчального центру №31 та Шепетівського навчального центру №98

Запрошуються до участі у конкурсі особи, які є громадянами України, вільно володіють державною мовою, мають повну вищу освіту відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст), стаж роботи за професіями керівників нижчого рівня – не менше 5 років.

Для участі у конкурсі  претенденти особисто подають комісії разом із заявою на ім’я голови конкурсної комісії: копію документа про повну вищу освіту, копію документа про післядипломну освіту в галузі управління, копію документа, що посвідчує особу, копію трудової книжки, дві фотокартки розміром 4х6 см., заповнений власноруч аркуш по обліку кадрів, автобіографію, довідку про відсутність в особи судимості, програму розвитку навчального центру, рекомендації та інші документи на розсуд претендента.

За додатковою інформацією звертатись за адресою: 29000, м.Хмельницький, майдан Незалежності, 1, Будинок освіти, 1-й поверх, каб. 104, тел. 764851.

Терміни подання документів – 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу.