18.05.2016 — 11:33

У Теофіполі працювала робоча група облдержадміністрації

фото 101214 03417 травня в райдержадміністрації відбулося виїзне засідання робочої групи обласної адміністрації з питань аналізу стану виконання райдержадміністрацією основних галузевих повноважень.

Робочу групу очолив заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко. До її складу увійшли керівники та спеціалісти департаментів агропромислового розвитку; економічного розвитку, промисловості та інфраструктури; соціального захисту населення; освіти і науки; охорони здоров’я; фінансів та апарату облдержадміністрації.

На підсумковій нараді були обговорені питання діяльності структурних підрозділів райдержадміністрації та основні питання життєдіяльності району: використання трудових ресурсів та зайнятості населення; розвиток інфраструктури району; паливно-енергетичного комплексу; розвиток соціально-трудових відносин; економічного потенціалу району; інвестицій; сільського господарства; торгівлі та промисловості.

За результатами перевірки відзначено позитивні моменти у діяльності структурних підрозділів та проблеми, які потребують вирішення.