20.03.2019 — 12:45

Президент України Петро Порошенко прибув до Старокостянтинова

Сьогодні Президент України Петро Порошенко перебуває з робочим візитом на Хмельниччині. Розпочалася поїздка з відвідин військового аеродрому, де Глава держави мав можливість побачити, як відбуваються випробування ударних турецьких безпілотників «Bayraktar», які нещодавно були поставлені на озброєння української армії.

Також Петро Порошенко урочисто передав для потреб ЗСУ чергову партію озброєння та військової техніки.

Одним із пріоритетних напрямків подальшого розвитку обороноздатності української армії Президент назвав  завершення розробки нового та модернізованого озброєння і серійне виробництво, зокрема: ракетних комплексів “Вільха-М”, “Нептун”; 155 міліметрових артсистем “Богдана”, реактивної системи залпового вогню “Верба1”; безпілотного розвідувально-ударного комплексу “Сокіл”.

“Як Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України можу із впевненістю стверджувати: сьогодні в Україні є армія, яка здатна захистити нашу державу,” – наголосив Петро Порошенко.

“Вітаю ЗСУ та наших партнерів з Туреччини, а також усіх українців – у нас сьогодні з’явилась абсолютно нова сучасна зброя. Це чудовий внесок у зміцнення обороноздатності нашої держави!” – зазначив Глава держави.