21.03.2019 — 14:24

Управління Держпраці: стартував двохденний тренінг з ефективних комунікацій і подолання незадекларованої праці

У рамках проекту ЄС-МОП розпочався тренінг з технік ефективних комунікацій і подолання незадекларованої праці для інспекторів праці Управління Держпраці у Хмельницькій області.

Захід організовано Держпраці в рамках Проекту ЄС-МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці» та за підтримки Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Тренери заходу: заступник директора департаменту з питань праці – начальник відділу з питань державного нагляду за додержанням законодавства про працю Державної служби України з питань праці Володимир Гончарук, представники Головного управління Держпраці у Київській області Анна Дмитренко та Олександр Салівон, навчені в рамках Проекту та представник від Проекту ЄС-МОП Віталій Бєлов.

Начальник Управління Держпраці у Хмельницькій області Олексій Глушаков подякував тренерам за  можливість вдосконалити знання, які допоможуть посадовим особам Управління Держпраці ефективніше проводити інспекційні відвідування та боротися з нелегальною зайнятістю на території області. Побажав учасникам ефективно освоїти комунікаційний процес та успішно засвоїти весь поданий матеріал.