25.03.2019 — 16:05

Хмельницькі гвардійці затримали злочинця

Військовослужбовці військової частини 3053 Західного оперативно – територіального об’єднання Національної гвардії України затримали небезпечного злочинця, який намагався здійснити крадіжку.

Спокійним та затишним вечором, під час прогулянки із дружинами, старшина Євген Корч та старшина Павло Федорець побачили, як невідома особа, чинить кримінальне правопорушення – крадіжку телевізора з приватної оселі звичайних хмельничан. Військовослужбовці відразу відповідно відреагували та вжили заходів, щодо затримання злочинця.

«Ми побачили, що підозріла особа поводиться підозріло та побачивши наше наближення, намагається втекти з місця скоєння злочину. Відразу було прийнято рішення діяти обережно та відповідно до чинного законодавства, щодо затримання злочинця.  Це наш обов’язок – забезпечувати правопорядок та спокій законослухняних громадян, оскільки Національна гвардія України – це військове формування із правоохоронними функціями» – поділилися військовослужбовці.

Під час затримання правопорушника, на місце події прибув військовий наряд з охорони громадського порядку, споряджений від військової частини 3053 Західного Оперативно-територіального об’єднання НГУ на чолі з командиром патрульної роти, які своїми вмілими та професійними діями допомогли товаришам по службі у супроводженні затриманого злочинця до відділку національної поліції.

Як виявилось, злочинець вже був раніше притягнутий до кримінальної відповідальності та цього разу здійснив крадіжку телевізора з помешкання своєї рідної людини – свого батька.

Автор статті: лейтенант Ярослав Бігус

Фото автора.