26.03.2019 — 16:05

Національне агентство України з питань державної служби інформує, що у період з 19 по 28 червня 2019 року у м.Гаага (Королівство Нідерланди) проходитиме навчання за програмою MATRA з питань верховенства права на тему «Децентралізація та участь громадян»

Національне агентство України з питань державної служби інформує, що у період з 19 по 28 червня 2019 року у м.Гаага (Королівство Нідерланди) проходитиме навчання за програмою MATRA з питань верховенства права на тему «Децентралізація та участь громадян» (далі – програма MATRA).

Програму MATRA розроблено з метою зміцнення інституційної спроможності державних органів у сфері верховенства права у країнах: Албанія, Вірменія, Боснія і Герцеговина, Грузія, Північна Македонія, Молдова, Сербія, Туреччина, Україна та Чорногорія. Зазначений тематичний курс передбачає участь 4 кандидатів від України.

Для участі у тренінгу MATRA кандидати повинні відповідати таким критеріям:

– посада державної служби категорії «Б»;

– досвід роботи у сфері розвитку та впровадження політики децентралізації;

– вільне володіння англійською мовою;

– рекомендація з місця роботи.

Подати аплікаційну форму на участь у зазначеній програмі можна через офіційний веб-сайт Нідерландського гельсінського комітету (https://www.nhc.nl/themes/building-up-rule-of-law/matrarolt/) до 14.04.2019.

Розгляд аплікаційних форм та обрання відповідних кандидатів здійснюватиметься нідерландською стороною з урахуванням рекомендацій Посольства Нідерландів в Україні, а також Національного агентства України з питань державної служби як координатора зазначеної програми.

додатки