26.03.2019 — 16:39

У Старокостянтинівській ЦРЛ відкрили капітально відремонтоване інфекційне відділення

В урочистому відкритті взяли участь голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, народний депутат України Олександр Герега, голова районної державної адміністрації Сергій Фесун, голова районної ради Михайло Яснюк, працівники центральної районної лікарні, директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Яків Цуглевич, головний лікар Старокостянтинівської ЦРЛ Володимир Стіхарєв, працівники центральної районної лікарні, громадськість міста та району.

Захід відбувся урочисто, із вітальними словами, подяками, святковим короваєм та перерізанням стрічки.

На капітальний ремонт та реконструкцію інфекційного відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні, придбання сучасного медичного обладнання та меблів було використано близько 5 млн.грн. З них 3 млн.грн. – це кошти ДФРР, та майже 2 млн. грн. – кошти районного бюджету.

Відремонтоване відділення відповідає усім вимогам надання спеціалізованої медичної допомоги, дотримання протиепідеміологічних та санітарно-гігієнічних вимог перебування пацієнтів. Сьогодні тут облаштовано 6 палат по принципу боксу. Кожен бокс на два ліжка, який облаштований власним санвузлом і душовою кабіною, а також має окремий вихід на вулицю.