10.04.2019 — 18:45

В облдержадміністрації відбувся семінар-нарада з питань ведення військового обліку

З 8 по 10 квітня в облдержадміністрації проходив триденний семінар-нарада із працівниками місцевих органів влади, які відповідальні за ведення військового обліку військовозобов’язаних призовників та бронювання.  Організували та провели навчання відділ мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації та Хмельницький обласний військовий комісаріат.

У ході навчання учасникам розповідали про зміни та нововведення у законодавстві, розглядали практичні питання ведення обліку, з якими відповідальні працівники можуть зіткнутися в своїй роботі. Основна мета семінару-наради – забезпечення ефективного функціонування системи військового обліку та контролю за виконанням громадянами України військового обов’язку i дотриманням ними встановлених правил військового обліку, своєчасного бронювання військовозобов’язаних за підприємствами, установами i організаціями на період мобілізації та на воєнний час.

Сьогодні, перед початком занять, на окремих учасників семінару очікував приємний сюрприз. Т.в.о. начальника відділу військового обліку та бронювання Хмельницького ОВК підполковник Андрій Диптан вручив кращим працівникам подяки від начальника Генерального штабу-Головнокомандувача ЗСУ генерала  Муженка.