23.04.2019 — 15:57

Запрошуємо до участі у X Міжнародному форумі «Дні українського бізнесу в Польщі» у

16 травня 2019 року у Варшаві відбудеться X Міжнародний форум «Дні українського бізнесу в Польщі». Проведення щорічного міжнародного бізнес-форуму в Україні та Польщі започатковано в 2014 році з метою створення майданчику для обміну ідеями, налагодження співпраці та сприяння зростанню притоку прямих іноземних інвестицій в українську економіку. Так, у  листопаді 2014-2018 роках відбулись I, III, V, VII та IX міжнародні форуми «Дні польського бізнесу в Україні», а у травні 2015-2018 роках були проведені II, IV, VI та VIII форуми «Дні українського бізнесу в Польщі».

Форум традиційно пройде під патронатом Посольства України в Республіці Польща та за підтримки Міністерства інвестицій та розвитку Республіки Польща та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Організатори форуму – Асоціація українського бізнесу в Польщі та Юридична група EUCON. Співорганізатори заходу: Конфедерація Роботодавців Lewiatan, Польська Агенція Інвестицій та Торгівлі та Державна інноваційна фінансово-кредитна установа.

На вас очікують виступи 20 спікерів з України та Польщі, нові знайомства, networking, B2B зустрічі.

У межах форуму учасники обговорять динаміку розвитку польсько-українського торговельно-економічного співробітництва, перспективи реалізації спільних проектів у сфері відновлюваної енергетики та енергозбереження, тенденції розвитку польсько-української співпраці в сфері будівництва і нерухомості, останні новинки в сфері будівельних матеріалів. Окрема сесія форуму буде присвячена фінансовим інструментам та IT-рішенням для бізнесу.

Ознайомитися з програмою виставки можна за посиланням: http://eucon.ua/pbd10/ProgramUA.pdf

Умови участі: http://eucon.ua/pbd10/PartnershipUA.pdf

За більш детальною інформацію звертайтеся за тел.: +38 050 734 82 80.