24.04.2019 — 15:07

PR-акція “Читайте з нами!”

У Всесвітній день книги та авторського права працівники обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка вдруге зробили сюрприз для книголюбів. Кращі читачі  бібліотеки разом із батьками взяли участь у PR-акції. У міській книгарні “Є” діти обирали книги, які читатимуть вони та їхні ровесники. Свій вибір робили виважено і вдумливо – уважно вчитувалися в анотації, гортали сторінки, знаходили продовження улюблених серій книг, а наймолодші, звісно, обирали пригоди мультяшних героїв.

Цього разу перевагу надали художній літературі, зокрема Сергію Гридіну “Дорослі зненацька”, Йоанні Ягелло “Молоко з медом”, Зої Загг “Дівчина онлайн”, Сергію Куцану “Зюзя”, серії книг “Смурфики”. Мотиваційна література також є у пріоритеті наших читачів-підлітків. Старшокласники обрали книги Джима Коллінза “Від хорошого до величного”, Сергія та Наталії Щербакових “Бізнес маги” та інші.

Невдовзі ці книги з’являться на полицях у бібліотеці. Адже дітям дуже кортить їх почитати. Сподіваємося, вибір читачів схвалять їхні друзі та ровесники.