07.05.2019 — 10:13

Нетішинські спортсмени гідно виступили на чемпіонаті України зі спортивної радіопеленгаціі на подовжених дистанціях

1-4 травня в мальовничому містечку Святогірськ, що на Донеччині, пройшов чемпіонат України зі спортивної радіопеленгаціі на подовжених дистанціях. Честь області гідно захищали спортсмени з Нетішина, здобувши 19 медалей. З них 5 золотих, 7 срібних та 7 бронзових.

В особистому заліку  найкращий результат у Петровської Єлєни: три золоті медалі (класичні дистанція на діапазонах 3,5 МГц і 144 МГц., спринт) та  срібло в радіоорієнтуванні. Юнаки Шпинов Даніл та Бєлаш Жанна порадували сріблом та бронзовими медалями. Серед юніорів Власюк Юлія в класиці д.3,5 МГц була найкращою, третя позиція в класичній дистанції 144 МГц та срібло в радіоорієнтуванні. Серед дорослих Петровська Яна виборола бронзу в класичній дистанції 144 МГц.

Чемпіонат України зібрав найсильніших спортсменів зі спортивної радіопеленгації з усіх куточків нашої країни. Він був відбірковим стартом до чемпіонату Європи серед юніорів та дорослих, що проходитиме в Словенії та чемпіонату світу серед юнаків в Вінниці. Попереду ще два відбіркових старти. Надіємось, що й нетішинські спортсмени зуміють вибороти місце в збірній команді України та захищатимуть честь держави на змаганнях найвищого рівня.