16.05.2019 — 10:05

На рахунку хмельничан сім медалей

Нещодавно у м. Чернігові пройшли Всеукраїнські змагання з кульової стрільби «Поліське полювання – золота куля».

Хмельницькі спортсмени здобули на змаганнях сім медалей: золоту та срібну завоював майстер спорту міжнародного класу Ігор Кізима, срібну та бронзову – майстер спорту Маргарита Тарканій, срібну – майстер спорту Крістіна Гілевич, бронзову – майстри спорту міжнародного класу Анастасія Савельєва та Денис Баблюк.

Це був останній етап відбору на чемпіонат Європи зі стрільби з малокаліберної зброї, що відбудеться в Угорщині, і його успішно пройшли Ігор Кізима та Денис Баблюк – учні обласної ДЮСШ, Крістіна Гілевич та Маргарита Тарканій – учениці ДЮСШ «Колос».

Ігор та Денис у цьому році вже виступали на Європейському чемпіонаті зі стрільби з пневматичної зброї – на рахунку Ігоря срібна та бронзова медаль серед дорослих, Дениса – дві золоті серед юніорів, три золоті на минулорічному чемпіонаті. Дві срібні та бронзова медалі минулорічного чемпіонату серед юніорок на рахунку Крістіни. Маргарита вперше візьме участь у таких представницьких змаганнях. Враховуючи її попередні досягнення – неодноразова чемпіонка України серед дівчат, юніорок, дорослих, рекордсменка України, призерка міжнародних змагань – шанси на успішний виступ у неї також високі.

 

П.Бардецький, голова обласної федерації.