16.05.2019 — 12:49

Студентам розповіли про переваги державної служби

16 травня в рамках загальноукраїнської  інформаційної кампанії  “Право на державну службу”, зініційованої  Національним агентством України з питань державної служби в Хмельницькому університеті управління та права відбулася зустріч студентів та всіх охочих з фахівцями  Міжрегіонального управління Нацдерсжлужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.

У своєму вітальному слові ректор університету Олег Омельчук зазначив, що державна служба є чудовим початком кар’єри для випускників такого профільного закладу як ХУУП.

Його думку підтримав заступник начальника Міжрегіонального управління Віктор Міщишин, який зауважив, що цей рід діяльності є в значній мірі універсальним та доступним для володарів абсолютно різноманітних спеціальностей, а право на неї має кожен громадянин України.

Про свою історію успіху на державній службі учасникам заходу розказав керівник апарату Кам’янець-Подільської райдержадміністрації Віктор Гнатюк, який розпочинав свою кар’єру з найнижчих її щаблів.

Головний спеціаліст Міжрегіонального управління Ірина Волощук в доступній формі презентувала присутнім їхні можливості щодо пошуку вакансій та проходження ними стажування в органах державної влади.

Загалом в ході заходу присутні разом розібрали та спробували усвідомити:

що таке державна служба та які їй потрібні професіонали;

хто такий державний службовець та які його роль і місія;

чому варто пройти стажування в органах державної влади та як це зробити;

як знайти вакансії на посади державної служби та чому слід йти на конкурс;

чому державна служба – найкраще місце для старту професійної кар’єри молодої людини.

Міжрегіональне управління Нацдержслужби
у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях
https://www.facebook.com/munadsvzh/

тел. (0382) 65-60-63