20.05.2019 — 14:54

Хмельницькі гвардійці затримали молодиків з наркотиками

Протягом трьох минулих діб військовослужбовцями військової частини 3053 Національної гвардії України під час несення служби з охорони громадського порядку було затримано 8 осіб з наркотичною речовиною.

Так, 17 травня близько 20.00 години, старший прапорщик Вадим Ратушний разом зі старшиною Андрієм Михалюком та старшиною Олексієм Пилипчуком, патрулюючи одну з вулиць міста, помітили неподалік річки чоловіка, що розпивав спиртні напої. При спілкуванні з ним гвардійцями було виявлено, що у молодика при собі пристрій для розкурювання наркотичних речовин та паперовий згорток з зеленою подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну, вагою близько 18 грамів.

Для з’ясування подальших обставин було викликано слідчо-оперативну групу. Наступного дня, 18 травня, близько 21.00 години, несучи службу з охорони громадського порядку на вул.Прибузькій, старший солдат Павло Крук та патрульний солдат Михайло Палко звернули увагу на групу з шести молодиків поблизу Палацу творчості, які палили та вигукували нецензурну лайку. Вступивши з ними в розмову, гвардійцям вдалося з’ясувати, що в одного з них міститься при собі металевий портсигар з вісьмома поліетиленовими пакетиками з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну, вагою близько 15 грамів.

Того ж вечора старший лейтенант Олексій Роєнко разом зі старшиною Андрієм Михалюком та старшиною Олексієм Пилипчуком поблизу закинутої будівлі на вул.Кам’янецькій затримали групу молодих чоловіків, в одного з яких було виявлено близько 30 грамів речовини рослинного походження, зовні схожої на наркотичну. На місце події негайно було викликано слідчо-оперативну групу.

На фото: старшина Андрій Михалюк та старший солдат Михайло Палко.