22.05.2019 — 12:02

На Хмельниччині розпочався щорічний обласний заочний конкурс «Природа України очима дітей Хмельниччини»

З метою формування екологічної культури, сприяння розвитку естетичних здібностей засобами художньої творчості, поширення екологічних знань серед учнівської молоді, вивчення навколишнього середовища шляхом відтворення стану довкілля у формі творчих поробок, малюнків та фоторобіт у Хмельницькій області розпочався щорічний обласний заочний конкурс «Природа України очима дітей Хмельниччини».

До участі у ІІ етапі конкурсу запрошуються переможці районного етапу конкурсу, які мають подати свої роботи у вигляді поробок, малюнків та фоторобіт на екологічну тематику до Департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької облдержадміністрації до 30 травня 2019 року.

Оцінювання робіт учасників конкурсу здійснюється журі. Переможці визначаються за номінаціями: краща поробка, кращий малюнок, краща фоторобота.

Переможці конкурсу будуть нагородженні відзнаками Департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької облдержадміністрації,  Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації, Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Контактні особи:

Шибецька Валентина Олександрівна – начальник управління оцінки впливу на довкілля, регулювання природокористування та моніторингу Департаменту природних ресурсів та екології, тел. (0382) 65-69-59;

Демчишина Зоя Іванівна – методист Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, тел. (0382) 55-14-49.

 

 

За інформацією Департаменту природних ресурсів та екології облдержадміністрації