23.05.2019 — 11:56

Держкомтелерадіо розпочав прийом творів на здобуття премії імені В. Чорновола

Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики, який триватиме до 10 серпня 2019 року.

Премія у розмірі 20 тис. грн. присуджується щорічно авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, опубліковані у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття Премії. Можуть бути висунуті роботи як окремих авторів, так і творчих колективів у складі не більше 5 осіб.

На розгляд Комітету подаються:

– клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів);

– примірник публікації (твору) на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих засобів масової інформації, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD): назва ЗМІ, номер, дата виходу у світ із зазначенням району, міста, області тощо;

– копія паспорта, у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу.

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою «на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики»).

Клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (у форматі word), а також електронну версію твору прохання надсилати Держкомтелерадіо на електронну адресу [email protected]

Телефон для довідки: (044) 279-35-56, (044) 278-86-96