25.05.2016 — 11:45

Жительці Ізяславського району присвоєно почесне звання «Мати-героїня»

25 травня  голова Ізяславської районної державної адміністрації Борис Яцков  відповідно до Указу Президента України № 198/2016  від 7  травня  2016 року вручив Олені Йосипівні Лодзь, яка народила і виховала   п’ятьох дітей, посвідчення і нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня».

2

Ця подія відбулася  перед початком розгляду питань порядку денного чергової сесії Ізяславської районної ради  у присутності депутатів районної ради, Ізяславського міського та сільських голів району, керівників структурних   підрозділів районної державної адміністрації та територіальних органів державної влади.

Із знаменною подією Олену Йосипівну привітала Ізяславський міський голова Валентина Корнійчук. Вона вручила квіти та подарунок. До святкових привітань приєднались  рідні та близькі нагородженої.

3

Відповідно до Закону України «Про державні нагороди» почесне звання України   «Мати-героїня» є вищою формою відзначення громадян за видатні заслуги перед Україною, враховуючи вагомий особистий внесок матері у виховання дітей, формування в них високих духовних і моральних якостей. Олена Йосипівна Лодзь стала 360 жителькою району яка носить звання «Мати-героїня».

В.Кучерук