24.05.2019 — 09:12

Кам’янець – на обкладинці «Ukraїner»

У «Видавництві Старого Лева» з’явилося масштабне видання «Ukraїner. Країна зсередини», обкладинку якого прикрасило фото з Кам’янцем-Подільським. Місту тут присвячений і окремий розділ.

Книга-альбом стала результатом однойменного мультимедійного проекту, ініційованого письменником, журналістом Богданом Логвиненком. У ній розповідаються найяскравіші моменти з трирічної експедиції куточками України – від Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії. Це – історії людей та місць, що надихають, зворушують й дивують. А вражаючі фото, які доповнюють видання, відкриють читачам Україну справжню, несподівану, цікаву та автентичну.

У розділі про Поділля йдеться, зокрема, і про Кам’янець-Подільський – фортецю, мотобол, повітряні кулі. Текст гарно ілюстрований фото.

Для іноземців «Ukraїner» є відповіддю на запитання: «Що таке Україна?». Матеріали ukrainer.net перекладені дев’ятьома мовами. Планується також англомовна версія цього видання. Для українського ж читача цей проект і ця книга – хороший спосіб дізнатися більше про власну землю, розширити внутрішні кордони, що роками формувалися під впливом стереотипів, страхів та медійних образів.