25.05.2016 — 12:40

Пілотний проект в дії

Відсьогодні свідоцтво про народження дитини можливо отримати і в Хмельницькому обласному перинатальному центрі.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук та радник Міністра юстиції України Ігор Алексєєв офіційно вручили свідоцтва про народження дитини новонародженим Хмельничанам.

IMG_2563

«Подібні сервіси діють по всій області, що створює зручні умови для громадян, – наголосив Олександр Олександрович, – оскільки батьки після народження дитини замість того, щоб стояти в черзі, можуть отримати свідоцтво безпосередньо в пологовому будинку».

Ігор Алексєєв подякував керівництву обласної державної адміністрації за підтримку даного пілотного проекту Міністерства юстиції України.

Пілотний проект реалізовано в кожному районі області та завершено у Хмельницькому обласному пренатальному центрі. За цей рік вже 800 родинам області видано свідоцтво у пологових будинках.

Пілотні проекти на цьому не закінчуються і найближчим часом центральними органами влади, спільно з обласною державною адміністрацією, впроваджуватимуться нові ініціативи, які стосуються пересічних громадян по звичайним, простим,буденним питанням.

Це є доказом проведення реформ, покликаних сприяти комфортним умовам та спрощенню бюрократичних процедур, з якими стикаються жителі.

IMG_2585

IMG_2584

IMG_2594