24.05.2019 — 16:57

Старосинявська музична школа відсвяткувала 50-ти річний ювілей

24 травня в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди 50-ти річного ювілею початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу “Старосинявська районна дитяча музична школа” – осередку високого мистецтва, який із задоволенням відвідують діти.

Берег дитинства, храм мистецтва, країна дитячих мрій — все це втілюється в єдиному понятті — рідна музична школа.

Для багатьох поколінь старосинявців цей музичний заклад відіграв помітну роль в їх естетичному вихованні. Довгий і славний шлях навчального закладу позначився багатьма пам’ятними подіями і невтомною працею творчого цілеспрямованого колективу, який виховав не одне покоління талановитих музикантів. Творчий підхід, далекосяжність планів, оригінальність рішень і сучасний стиль роботи — ті визначні риси колективу музичної школи, які тримають заклад на вершині успіху впродовж десятиліть.

Вже не один рік очолює школу Кучер Сергій Михайлович. Сьогоднішній колектив школи навчає учнів сольному співу, грі на піаніно, баяні, гітарі, духових та ударних інструментах. Заклад добре відомий активною концертною діяльністю. Викладачі і учні є постійними учасниками районних і багатьох обласних культурно-мистецьких заходів.

Атмосфера романтичної піднесеності, щирого спілкування панувала в святковій залі, зібравши багато гостей.

Привітати колектив школи із поважним ювілеєм завітав і голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий. Посадовець подякував керівнику та його колективу за плідну роботу та побажав подальшого зростання і любові учнів.

До вітальних слів на адресу викладачів та учнів музичної школи долучилися також керівництво району, селищний голова Віталій Здебський, працівники культури та інші поважні гості.

Щирим теплом були насичені вітання, гарні слова про вклад колективу школи у розвиток і популяризацію дитячого музичного мистецтва були доповнені Грамотами, подяками та цінними подарунками.

Педагогічний і учнівський колектив школи продемонстрували гостям свої таланти. В концерті брали участь творчі колективи і яскраві солісти закладу.

Програма святкового концерту була такою насиченою, з  високою майстерністю виконання музичних творів, що глядачі гарячими  оплесками не раз вітали виступи музикантів та вигуками “браво!”

Багато незабутніх і яскравих миттєвостей подарував цей мистецький захід, не залишивши байдужими у залі нікого. Святкове дійство було наповнене світлою енергією доброти, радості, вдячності.