30.05.2019 — 13:06

Володимир Кальніченко привітав працівників водного господарства з професійним святом

Указом Президента України від 18 березня 2003 року № 226/2003 в Україні встановлено професійне свято – День працівників водного господарства, який відзначається щорічно в першу неділю червня.

Водне господарство України тісно пов’язане з усіма галузями народного господарства і впливає на розвиток і розміщення продуктивних сил. Воно має вирішальне значення в забезпеченні необхідних соціальних і побутових умов життя населення.

Напередодні свята, перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко завітав до обласного управління водних ресурсів, аби привітати з професійним святом усіх працівників водного господарства.

Володимир Ілліч звернувся до усіх присутніх з вітальною промовою та з найкращими побажаннями від голови обласної державної адміністрації Вадима Лозового: «Сьогодні обласна державна адміністрація має налагоджену та тісну співпрацю з керівником управління водних ресурсів у Хмельницькій області. Підтвердженням цього є вирішення спільних питань, що стосуються убезпечення підтоплень, забезпечення водопостачання для населення, адже дане питання є наразі актуальним і першочерговим. Ви сьогодні виконуєте великий об’єм роботи, за що вам велика подяка. Бажаю усім міцного здоров’я, достатку, благополуччя у сім’ях та миру “.

Кращих працівників відзначено Почесними грамотами та подяками обласної державної адміністрації.

Так, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі меліорації і водного господарства та з нагоди Дня працівників водного господарства нагороджено:

Вельську Ларису Володимирівну – головного бухгалтера Регіонального офісу водних ресурсів в області;

Цибульську Олену Степанівну – начальника Старокостянтинівської дільниці Регіонального офісу водних ресурсів в області.

Також оголошена подяка за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня працівників водного господарства Гуменюку Леоніду Миколайовичу, водію автотранспортних засобів служби автотранспорту Регіонального офісу водних ресурсів в області;