25.05.2016 — 17:12

Т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний провів особистий прийом громадян на Ізяславщині

Відповідно до графіку виїзного прийому громадян у містах і районах області керівництвом Хмельницької обласної державної адміністрації на ІІ квартал 2016 року,  до Ізяславської райдержадміністрації завітав т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний з метою проведення особистого виїзного прийому громадян.

За допомогою до посадовця звернулися мешканці Ізяславщини, яких турбували питання різного роду суспільних відносин та галузей.

SAM_5693

Проте найактуальнішим питанням сьогодення, що турбує жителів району, залишається питання ремонту доріг державного значення. Активну участь в обговоренні порушеної проблеми взяв голова райдержадміністрації Борис Яцков.

Крім того під час виїзного прийому порушувались питання стосовно передачі приміщення недобудованого палатного корпусу центральної районної лікарні для перепрофілювання під житло для молодих спеціалістів, виготовлення документації на заліснені землі, тощо.

Олег Вікторович вислухав кожного заявника, а також надав кваліфіковані, вичерпні відповіді та аргументовані роз’яснення на звернення згідно чинного законодавства, а вирішення окремих питань доручив відповідним службам, до компетенції яких належить розгляд піднятих проблем.

По завершенню прийому громадян посадовець обговорив ряд важливих питань соціально-економічного розвитку Ізяславщини із очільником райдержадміністрації. Зокрема, мова йшла про розвиток інфраструктури громади, функціонування освітніх, медичних та культурних закладів. Також Олег Гуменний відвідав ряд господарських об’єктів району.

За матеріалами Ізяславської РДА