31.05.2019 — 17:07

Підведено підсумки обласного заочного конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини»

Сьогодні підведено підсумки щорічного обласного заочного конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини», який проводився Департаментом природних ресурсів та екології та Департаментом освіти і науки облдержадміністрації за активної участі Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Участь у конкурсі взяли учні загальноосвітніх, навчально-виховних і позашкільних навчальних закладів області. Учасники конкурсу подали на конкурс власні роботи у вигляді поробок, малюнків та фоторобіт, що висвітлюють дослідницьку, природоохоронну та екологічну діяльність у творчій формі.

Конкурс проводився у два етапи:

I етап конкурсу (районний) проводився з 17 по 23 травня 2019 року районними (міськими) управліннями (відділами) освіти, молоді та спорту;

II етап конкурсу (обласний) проводився з 24 по 31 травня 2019 року Департаментом природних ресурсів та екології, Департаментом освіти і науки облдержадміністрації, спільно з Хмельницьким обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді.

За результатами оцінювання робіт учасників конкурсу, журі визначило переможців та активних учасників ІІ етапу конкурсу, які будуть нагороджені цінними подарунками і грамотами Департаменту природних ресурсів та екології, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Нагородження переможців відбудеться під час урочистого заходу, приуроченого до Всесвітнього дня навколишнього середовища, 5 червня об 11 годині в актовому залі (за адресою: м. Хмельницький, вул. Свободи, 70).