05.06.2019 — 12:39

Увага! Другий міжнародний ярмарок грантів у сфері культури

Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні запрошує на Другий міжнародний ярмарок грантів у сфері культури, що відбудеться 2 липня 2019 року за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55, НСК «Олімпійський».

Ярмарок організовано за підтримки Українського культурного фонду. Інформаційний партнер – Громадський простір.  Подія проводиться вже другий рік поспіль та є ефективним майданчиком для спілкування між грантодавцями та представниками культурних та креативних  індустрій, які перебувають у пошуках фінансової підтримки для своїх культурних проектів та ініціатив в Україні.  Серед  учасників-грантодавців ярмарку – Представництво Європейського Союзу в Україні, проект HOUSE ofEurope, Посольство США в Україні, Міжнародний фонд «Відродження», Національний Еразмус+ офіс в Україні, Чеський центр у Києві, Французький інститут в Україні, Український інститут, національні та інші закордонні інституції і посольства, які надаватимуть актуальну інформацію про напрями проектів, за якими здійснюється грант Хмельницької обласної державної адміністрації на події.

При виникненні питань стосовно події звертатись за телефоном 044 504 22 66 або написати на електронну адресу: [email protected]