20.04.2019 — 09:53

Віце – президент Міжнародного Трейд-клубу Соня Крайчова подякувала за прийом делегації під час ІІІ Міжнародного економічного форуму

До облдераджміністрації надійшов лист від Віце – президента Міжнародного Трейд-клубу Соні Крайчової, у якому представниця Словенії подякувала за сердечний прийом делегації  прийом делегації під час ІІІ Міжнародного економічного форуму “Інвестиційні можливості Хмельниччини”

Наводимо його текст.

Шановний пане Голово!

Дозвольте від імені ГО «Міжнародний Трейд-клуб в Україні» засвідчити Вам свою повагу і подякувати за сердечний прийом нашої делегації в Хмельницькій області 14-15 березня поточного року. Виїзне засідання нашого клубу на території проходило в рамках програми, розробленої спільно з Департаментом економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ХОДА, якою було передбачена участь клубу у III Міжнародному економічному форумі “Інвестиційні можливості Хмельниччини”, переговори у формати «В2В» з представниками бізнесу, відвідання провідних промислових підприємств області, міст Дунаєвець та Кам’янець-Подільський.

14 березня члени делегації взяли участь в роботі економічного форуму та в цікавих тематичних дискусійних панелях, які дали нам змогу краще зрозуміти інвестиційну політику керівництва області та величезний інвестиційний потенціал регіону. Ми також відвідали експозиції об’єднаних територіальних громад та виробників області, які презентували свої досягнення і напрацювання для співпраці з міжнародними партнерами. Спілкування у форматі «В2В» з представниками діловіх кіл дало можлівість отримати членам делегації велику кількість інформації та матеріалів.

Окремі слова вдячносдї хочу висловити директору департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Хмельницької обласної державної адміністрації пані Олені Бохонській та заступнику директора департаменту пану Сергію Флентіну, які дуже професійно підготували наш візит та безпосередньо опікувались нашою делегацією. Крім зазначеного, 15 березня нам було надано можливість ознайомитись з виробничими потужностями таких підприємств, як «Сіріус Екстружен», «Міськтепловоденергия», а також з інвестиційними проектами Дунаєвецької міської громади. Учасникам делегації сподобалась також екскурсія до Кам’янець-Подільської фортеці.

За підсумками візиту та членів нашої делегації, я із задоволенням констатую той факт, що Хмельницька область розвивається стабільно та позиціонується як солідний партнер, представники ділових та промислових кіл регіону повністю налаштовані на конструктивний діалог з потенційними іноземними партнерами. Підприємства Хмельницької області проводять також успішну роботу щодо диверсифікації ринків збуту та переоснащення виробничих потужностей відповідно до світових стандартів, а регіон зберіг свою інвестиційну привабливість. Про це члени делегації будуть інформувати політичні і ділові кола своїх країн.

Також хочу підкреслити, що це вже сьома робоча поїздка у Хмельницьку область за весь час існування Клубу і вважається нами однією з найбільш успішних.

Користуючись нагодою ще раз висловлюю Вам, пане Голово, слова глибокої поваги та сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю.

Віце – Президент Міжнародного Трейд-клубу                                                                         Соня Крайчова