08.06.2019 — 15:53

В обласному центрі відбулася Спартакіада державних службовців

Ви все ще вважаєте, що державні службовці – то нудні і закуті в строгі костюми чиновники, які тільки сидять в кабінетах і пишуть якісь папери?! А от і ні! Ми зламаємо цей стереотип! Наші державні службовці активні, спортивні, веселі! Вони люблять спорт і охоче беруть участь в змаганнях.

Сьогодні – яскравий тому приклад! Вранці на центральному стадіоні обласного центру зібралися команди державних службовців з усіх куточків області для участі в урочистій церемонії відкриття обласного етапу щорічної Спартакіади державних службовців. Цьогоріч завдяки ініціативі облдержадміністрації, яка звернулася до Мінмолодьспорту з відповідною пропозицією, в змаганнях беруть участь також представники органів місцевого самоврядування, а також команди міст обласного значення. Окрім того, традиційно до змагань долучаються представники Головного територіального управління юстиції , ГУ Пенсійного фонду, ГУ статистики в області.

Розпочалася церемонія відкриття із підняття Державного прапора України. Також присутні вшанували пам’ять усіх, хто віддав життя, захищаючи Україну.

Від облдержадміністрації учасників змагань привітала заступник голови ОДА Світлана Павлишина. Посадовець подякувала всім, хто цього чудового дня приїхав до Хмельницького аби власним прикладом популяризувати спорт та здоровий спосіб життя.

“Такими заходами ми формуємо новий імідж державного службовця та посадовця місцевого самоврядування. Сьогодні в тренді фізична культура і зняття спортом, і це не лише змінює обличчя державного службовця, а захищає від професійного вигорання. Бажаю вам всім отримати той драв, те справжнє задоволення! Ну і звичайно, має перемогти найкращий, адже він далі представить Хмельниччину на всеукраїнському етапі Спартакіади, “- сказала Світлана Андріївна.

Після представлення суддівської колегії змагань учасники вирушили на відповідні локації. Сьогодні відбулися змагання з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок. Підсумкові результати Спартакіади будуть підведені у понеділок.