11.06.2019 — 16:01

Стартувала перша зміна 2019 року табору «Світанок», що на Ізяславщині

Літо щораз ставить перед батьками нелегке завдання – влаштувати дітям гарний відпочинок. При цьому бажано, щоб вони й оздоровилися, подихали свіжим повітрям і були під наглядом добрих педагогів та вихователів. Важливі також безпека перебування у місці відпочинку, цікаве й змістовне дозвілля.

11 червня відбулося урочисте відкриття першої зміни в дитячому оздоровчому таборі «Світанок», що в селі Білогородка Ізяславського району.

Зусиллями керівництва відділу освіти, молоді та спорту за підтримки голови районної державної адміністрації Бориса Яцкова заклад було вчасно підготовлено до прийому дітей.  У таборі для оздоровлення та відпочинку дітей створені усі належні умови: 5-ти разове харчування, заплановані екскурсії та різноманітні культурно-мистецькі заходи, конкурси та розваги.

Вітаючи гостей святкової лінійки, голова районної державної адміністрації Борис Яцков повідомив, що цьогоріч у таборі планується оздоровити не лише дітей із Ізяславського району, а й сусідніх районів та об’єднаних територіальних громад, адже для цього проведено колосальну роботу. Неодноразово проводилися перемовини з сільськими головами, депутатами районної ради, підприємцями району. Для оздоровлення і відпочинку дітей  задіяні  не лише бюджетні кошти, а благодійна допомога бізнесових структур.

Крім добрих напутніх слів гості подарували табору спортивний інвентар.

Завершилось святкове відкриття табірної зміни великим танцювальним флешмобом за участі всіх дітей та їх виховників.

Вітаємо наших маленьких друзів із відкриттям табору! Бажаємо вихователям побачити літній позитив, допомогти дітям пізнати нові грані світу й себе у ньому, пробудити ініціативу. Щиро сподіваємося, що відпочинок 2019 стане незабутнім, яскравим на враження і нові знайомства!

Початок відпочинку виявився вдалим. Сподіваємося, що під час перебування у таборі діти будуть весело та активно відпочивати, і наступного року неодмінно захочуть повернутися сюди ще раз.

За матеріалами відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської райдержадміністрації