13.06.2019 — 15:36

В с.Корчик Шепетівського району продовжується будівництво нового приміщення школи та амбулаторії

13 червня голова райдержадміністрації Віталій Бузиль разом із головою районної ради Петром Дзяворуком побували у с.Корчик, де оглянули об’єми проведених будівельних робіт Корчицької школи та амбулаторії.

Нагадаємо, що в рамках реформування сільської медицини, в Шепетівському районі триває будівництво двох сучасних амбулаторій – у селах Корчик та Судилків.

Спілкуючись з будівельниками очільник району наголосив на необхідності дотримання визначених планів будівництва амбулаторії, оскільки створення гідних умов як для пацієнтів, так і для лікарів та надання якісних медичних послуг в сільській місцевості є одним з пріоритетних завдань, якому приділяється особлива увага.

Далі посадовці поспілкувались з мешканцями села. Поцікавились проблемними питаннями, які хвилюють їх, відповіли на поставленні запитання.

Також керівники району побували на будівельному майданчику нового приміщення Корчицької школи.  Ознайомившись із ходом робіт, Віталій Бузиль зауважив, що питання добудови даного об’єкту є дуже важливим, адже сьогодні діти навчаються у старих, непристосованих, а тим більш аварійних приміщеннях. Надіємось, що скоро будівництво завершиться та об’єкт буде зданий в експлуатацію.

Сектор інформаційної діяльності Шепетівської РДА