27.05.2016 — 10:03

ПАТ «Полонський гірничий комбінат» – проблеми і перспективи

26 травня, під головуванням т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного відбулося засідання робочої групи щодо вивчення ситуації, яка склалася на підприємстві ПАТ «Полонський гірничий комбінат». До участі у засіданні були запрошені представники Громадської ради при облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації.

фото 26.05. 004

ПАТ «Полонський гірничий комбінат» є підприємством добувної галузі, що спеціалізується на добуванні декоративного та будівельного каменю, піску та гравію.

У ході засідання розглядалися питання порушення вимог законодавства, незаконного заволодіння та здійснення виробничої діяльності ТОВ «Полонська гірнича компанія» на території ПАТ «Полонський гірничий комбінат».

Олег Вікторович підкреслив необхідність об’єднання усіх зусиль для збереження та недопущення знищення ПАТ «Полонський гірничий комбінат».

За результатами обговорення прийнято рішення про скликання робочої групи у першій декаді червня та інформування про результати проведеної роботи.