16.06.2019 — 19:40

Відбулися змагання з кульової стрільби

Десять медалей завоювали на чемпіонаті України з кульової стрільби серед юніорів та юніорок, який проходив у Вінниці. Золота та три срібні на рахунку учениці ДЮСШ «Колос» Маргарити Тарканій. Шість медалей здобули учні обласної ДЮСШ: дві срібні та бронзову – Софія Бондар, дві срібні – Анастасія Химич, бронзову – Денис Баблюк.

Традиційний чемпіонат області з кульової стрільби серед ветеранів відбувся і в Хмельницькому. У змаганнях взяли участь 54 учасники з різних міст України – працівники правоохоронних органів, промислових підприємств, військові, вчителі, лікарі, банкіри, підприємці, будівельники. Всі вони в свій час займались кульовою стрільбою у Хмельницькій ДЮСШ №2, добились вагомих успіхів – майстри та майстри спорту міжнародного класу, призери та чемпіони України, Європи. Вік спортсменів від 35 до 73 років.

У стрільбі з гвинтівки чемпіонами стали Віра Шадріна та Андрій Монтрезор, з пістолета – Ліна Крученко та Сергій Поліщук.

Також в обласному центрі відбулись змагання з кульової стрільби в залік сільських спортивних ігор Хмельницької області серед школярів під девізом “Хто ти, майбутній олімпієць?”. В особистому заліку переможцями стали Шеренгівська Ольга та Артерчук Павло з села Травлин Шепетівського району, у командному – Шепетівська районна організація ВФСТ «Колос».

П.Бардецький, голова обласної федерації 
т. 067-381-05-91