20.06.2019 — 12:23

Вітання з Днем державної служби від Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях

Шановні державні службовці, колеги!

Від усієї душі вітаю Вас із нашим професійним святом – Днем державної служби.

Пам’ятайте: державна служба в Україні, маючи глибоке історичне коріння та давні традиції, у сучасності є та буде надійною опорою сучасної незалежної України.

Професійна діяльність державних службовців, станового хребта держави, заслуговує шани, поваги та підтримки, і я нам усім бажаю, аби так і було.

Системне мислення, чітке розуміння та бачення перспективи у кожній справі, застосування нових підходів у вирішенні різних проблем, мають стати надійними супутниками кожного державного службовця. Від Вашого професіоналізму та сумлінної праці залежить наближення життя українців до стандартів, якими керується цивілізований світ.

Нехай Ваші добрі справи сприяють соціально-економічному та культурному розвитку Хмельниччини, розв’язанню повсякденних проблем мешканців області.

Ніколи не забувайте, що державні службовці служать саме державі Україна як такій, а не якійсь окремій конкретній особистості, яка в той чи інший відрізок часу займає ту чи іншу посаду, та пам’ятайте, що зараз наша країна переживає далеко не найкращі часи, і нехай Ваша чесна та кропітка праця наблизить перемогу нашого війська у війні з російськими терористами.

Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, настання миру, успіхів у професійній діяльності, віри у себе та щасливе майбутнє України.

Ми обов’язково переможемо!

Слава Україні!

З повагою

заступник начальника

Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій,

Житомирській та Хмельницькій областях                                                                            Віктор Міщишин