15.06.2019 — 10:08

Українці все більше відчувають переваги, які відкриває зближення із Європейським Союзом та НАТО, – Іванна Климпуш-Цинцадзе

Українці все більше відчувають переваги, які відкриває зближення із Європейським Союзом та НАТО. Про це зазначила на своїй Фейсбук-сторінці Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, коментуючи результати соціологічного дослідження, проведеного Центром соціальних та маркетингових досліджень “Socis” на замовлення Держкомтелерадіо України.

“Вважаю, що зростання підтримки і нтеграції до ЄС та Альянсу є прямим результатом тих позитивних змін, які відбулися в країні протягом останніх кількох років,” – зазначає посадовець.

Вперше в історії незалежної України європейська та євроатлантична інтеграція були не просто красивим гаслом, а щоденною кропіткою роботою, додає вона.

Одним зі своїх основних завдань Іванна Климпуш-Цинцадзе вважає створення таких умов, щоб українські підприємці, науковці, молодь, громадськість знали і могли скористатися безпрецедентними можливостями, які відкриває інтеграція України з ЄС.

Важливо, щоб все зроблене не було втрачене, щоб позитивні здобутки підхопили наші наступники в Уряді та Парламенті.

“Обраний курс має бути продовжений. Адже ці результати опитувань є важливим позитивним сигналом єдності суспільства навколо нашої стратегічної мети – побудови успішної європейської України. Це точно можна робити з командою однодумців, я в такій команді, що вміє працювати на результат, продовжуватиму відстоювати і стратегічні цілі, і працювати над їх реалізацією!”- підсумовує Віце-прем’єрка.