27.05.2016 — 17:02

У Хмельницькому змагались авіамоделісти

Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді провів обласні відкриті змагання з авіамодельного спорту (кордові моделі) на базі Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва.

З привітаннями і гарними побажаннями до учасників обласних змагань звернулися директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорій Гончарук та головний суддя Ігор Рідванецький.

DSCN2327

У змаганнях взяли участь 9 команд (41 учасник) із Хмельницького  (2 команди), Городоцького, Летичівського районів та міст Хмельницького, Славути, Шепетівки, філії обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (м. Кам’янець-Подільський, 2 команди).

DSCN2328

Щедрі оплески та щирі посмішки – саме так вітали учасників обласних  змагань.

Юні авіамоделісти мали можливість позмагатись у 5 класах кордових авіамоделей.

 За підсумками обласних відкритих змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту (кордові моделі) І місце посіла команда Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва (тренер-керівник Соколов Геннадій Васильович); ІІ місце – у команди Городоцького Будинку дитячої творчості (тренер-керівник Харкавлюк Олександр Степанович); на ІІІ місці – команда №1 філії обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (м. Кам’янець-Подільський) (тренер-керівник Кащук Сергій Леонідович).

Незважаючи на те, що цей вид авіамоделізму недешевий, команди знаходять можливості займатися саме цим напрямком, адже запуски кордових літаків дуже захоплюючі.

DSCN2335

Учасники заходу показали цікаву та напружену боротьбу за медалі, але перемогли найдосвідченіші.

Вітаємо переможців та призерів обласних змагань з авіамодельного спорту (кордові моделі) та бажаємо всім успіхів, наснаги і міцного здоров’я.

За матеріалами Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді