26.06.2019 — 14:35

Подільські плавці демонструють хороші результати    

Поїздка до Харкова виправдала прогнози і сподівання наставників відділення плавання Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді. Так, на Літньому  чемпіонаті України серед юніорів 2003 року народження та молодших у 50-метровому басейні “Акварена” хороших результатів досяг майстер спорту Андрій Коваленко (тренер Володимир Міщанінов). Спортсмен виборов три нагороди способом батерфляй і при цьому суттєво покращив особисті рекорди: у змаганнях на стометрівці Андрій виборов ”золото”, подолавши дистанцію за 56,61 сек; а на дистанціях 50 метрів та 200 метрів здобув  ”срібло” із результатами 25,67 сек і 2 хв 08,94 сек відповідно.

Ірина Тоненька (тренер Наталія Свистіль), котра змагалась у кількох дисциплінах, найуспішніше виступила у плаванні на спині, здолавши 100-метрівку за 1 хв 08,02 сек, що дозволило їй посісти 5 місце і впритул наблизитись до майстрівського рубежу.

Вдалі фініші лідерів нашої команди забезпечили збірній Хмельниччини 4 місце серед областей другої групи.

На Літньому  чемпіонаті України серед  молоді 2002 року народження, який відбувався одночасно з юніорським, відзначився також наш земляк, уродженець Хмельницького Єгор Романюк, який сьогодні навчається у Броварському вищому училищі фізичної культури та представляє Київщину. Він здобув кілька нагород у різних видах, зокрема виграв 50-метрівку батерфляєм із результатом 24,73 сек.

За інформацією Хмельницького обласного відділення НОК України